Het zat er al jong in, opgegroeid in het mooie Gaasterland in Zuidwest Friesland, fotografeerde ik al veel, vooral in de natuur. Maar ook maakte ik veelvuldig portretten. Portretten die ik zelfs na al die jaren regelmatig nog terugzie bij familie en vrienden, en natuurlijk in onze eigen fotoalbums.

Nu ik wat ouder, maar sta volop in het leven, intensiveer ik de fotografie. Daarvoor heb ik de afgelopen jaren twee vakopleidingen gevolgd. Ik mag me tegenwoordig dan ook vakfotograaf noemen. Daarnaast heel veel workshops bijgewoond waaronder één over kunstgeschiedenis.

Altijd tussen de mensen, als organisatieadviseur (mijn andere baan), bestuurslid en participant in onze maatschappij. Die kennis en ervaring komt nu goed te pas. Interesse in de mens, de persoon voor mijn camera. En daarmee portretten maken die iets zeggen over die persoon, dat is de uitdaging waar ik voor sta en ga.

Ik trek er vaak op uit in de natuur, veelal in het mooie Friesland en Flevoland. Maar ook in b.v. Afrika waar ik mijn hart aan heb verpand, en in het bijzonder aan het veelzijdige Namibië. Hier maak ik, samen met vriend en medefotograaf, bijzondere herinneringen en leg ik die vast als beelden van de landschappen, van de dieren en de vele vogels.