Opdrachtgevers

Afhankelijk van de door ons samen opgestelde opdracht en de investering die daaruit voortvloeit krijgt u een prijsopgave. Daarbij moet u denken aan een uurvergoeding van € 75,- excl. BTW. Bij deze prijs is inbegrepen de kosten van (rand)apparatuur en studiohuur. Niet inbegrepen zijn de evt. reis- en verblijfskosten bij een opdracht buiten de studio. Hier wordt een kilometervergoeding van € 0,19/km gerekend.

Modellen

Soms heb ik voor een commerciële opdracht een model nodig. Deze zal daarvoor altijd een vergoeding krijgen die in samenspraak is vastgesteld en vastgelegd in een contract.
Soms ook maak ik gebruik van modellen voor een fotoshoot voor niet commerciële doeleinden. Voor mijn eigen portfolio op te bouwen, voor bv. het experimenteren met nieuwe ideeën. Dit gebeurt dan op basis van ‘TFP’, ‘Time For Print’. Hierbij krijgt het model een aantal bewerkte foto’s uit de gemaakte serie. Molenaar Photography bepaalt altijd zelf welke foto’s dat zijn (deze moeten aan mijn standaarden voldoen) en beperkt deze tot de allermooisten, dit is in het belang van zowel de fotograaf als het model. Ook dit wordt onderling vastgelegd in een contract (beter: samenwerkingsovereenkomst).

MUAH of Stylist

We willen ons graag verder ontwikkelen, en daarvoor dient er ook geëxperimenteerd te worden. Daarvoor zoeken we ook MUAH’s en/of stylisten die samen met ons een team willen vormen om zo ideeën uit te werken om deze later, samen, naar de markt te brengen.